CashBox base fekete online pénztárgép

-9%
ÚJ
Raktárkészlet: VAN
CashBox Base Online Pénztárgép
Cashbox base online pénztárgép. Jó minőségű, kompakt, könnyen kezelhető, sok programozási lehetőséggel. Vásároljon online pénztárgépet, és megajándékozzuk 10 db papírtekerccsel, illetve betanítjuk a pénztárgép használatára! Az online kassza 1 éves gyártói garanciára jogosult, javításokra és éves felülvizsgálatra a szervízünk a rendelkezésükre áll. A pénztárgép üzembehelyezését, illetve internetkommunikációs-szerződésének megkötését elvégezzük.
Üzembehelyezési díj +12 700 Ft / db
138 000 Ft
Akció: 125 000 Ft
Kezdete: 2020.07.06   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Hasznos Információk
Részletek

CashBox base / fekete online pénztárgép

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

 

A CashBox pénztárgép család első tagja a base nevet kapta, mely hasonlóan a CashCube típusokhoz megbízható, könnyen használható bármilyen üzletben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompact méret, nagy tudás, megvilágítható nagyobb méretű kijelző, a könnyű, gyors papírtekercs csere és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Kezelése, apróbb fejlesztésektől eltekinteve, megegyezik a CashCube modellekével. Vonalkódolvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre. A külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. A kapott összeg elhelyezését segíti a kompakt méretű, CashCube/CashBox márkanevet viselő pénz tartó kasszafiók, mely szervizes segítség nélkül összekapcsolható a pénztárgéppel. A pénztárgép 57,5mm széles termo nyomtatóval rendelkezik (22 sor nyomtatására képes másodpercenként) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere. Hamarosan használható lesz a wifi/LAN hálózaton keresztüli felhő szolgáltatás elérése, valamint a  készülékbe épített NFC használata is Legyen szó mérleg kezelésről, bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasHBox base online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában. 

 

A pénztárgép gyors termo nyomtatóval rendelkezik (22 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben, wifi/UTP hálózaton keresztül, felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CashBox base online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

 

Engedély szerinti típus: CashBox base online pénztárgép

Forgalmazó: LA Pénztárgép Kft

Gyártó: Xiamen Fiscat Electronic Co. Ltd.

Mobilszolgáltató: Magyar Telekom Zrt

MKEH engedély száma: A240

Méret (szél x mély x mag) mm: 191mm x 326mm x 94mm

Tömege (kg): 1,1 kg

Nyomtató típusa,módja: Hőnyomtató

Nyomtatás sebessége: 22 sor / másodperc

Nyomtatott karakterek száma: 12*24 pixel, 32 karakter / sor

Papírméret: 57 mm/ 50mm/ 30méter

PLU-k száma: 10.000

Kezelhető pénztárosok száma: 30 fő

Funkció billentyűk száma: 40 billentyű / 10 közvetlen gyűjtő

PC program PLU feltöltéshez: nincs

Külső csatlakozások: Fizikai :2 db USB A, 1 db USB AB, 1db Ethernet, 1 db RS232 RJ12,1db kasszanyitó RJ12, Tápfesz 9V csatlakozó. Rátehető: Vonalkód olvasó, fizető terminál, Mérleg, PC , kassza 12V,

 

Elektronikus ellenörző szalag: igen van és nyomtatható magával a pénztárgéppel

Szoftver frissítések: Távolról NAV-on keresztül

 

 


www.tonerkozpont.hu

Adatok
Gyártó
Xiamen Fiscat
Engedély száma
A240
Engedély száma
A240
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
1op143
Státusz
ÚJ    
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2020.03.13 16:01
 - Rosenfeld Zsanett
Minden teljesen rendben volt, csak ajánlani tudom a boltot.
2020.01.24 12:10
 - BG
Jó termék
Hasznos Információk
argep.hu